Scriu si traiesc PoeVie!

vineri, 12 decembrie 2008

omul gri

Next..lookAcum esti o scarab de omUrc pe scara spre lumina si ma tragi in jos cu nesimtire si aroganta…ma revolta lipsa de interior, de pic de spiritualitate ….Nu am intalnit in viata mea un om atat de goooooool atat de rigid, atat de incapatanat si de lipsit de orice maleabilitate si decenta.
Nimicul e sinonim cu acest om…
dar nu nimicul pur....
diferenta si negatia ii sunt caracteristici ale nucleului dur.
Nimic nu e bun, nimic nu e la locul lui si oricate eforturi ar fi nimic facute, nu sunt suficiente. Si intelegerea mea profunda ca nu trebuie nici un fel de stradanie si nici un fel de asteptare e din ce in ce mai greu de pus in aplicare cu acest om…ma scoate din minti!...adica imi revolta mintea activandu/mi/o ...cand eu vreau sa renunt la ea din ce in ce mai mult si sa raman centrata in inima!!!
Eu nu exist! De ce uit asta? Daca nu exist de ce astept recunoasterea mea? In prezenta unei energii atat de negative…fiind o deschidere nu ai cum san nu te contaminezi….sa nu fii o reflectare…sa nu iei forma negativului.
Bingo, asta e….ma trage in jos nu pentru ma domina ..ci pentru ca sunt deschisa...pentru ca deschiderea presupune atingere si vulnerabilitate.
Bucura/te ca poti fi negativa altfel nu ai stii cum e….nu ai aprecia pozitivul care te inunda in restul timpului……
Eu nu exist!
Existenta e in mine mare si vie !
Tu,omule gri, esti urias!
Viata in preajma ta e umbra
Plang,Iubesc prea mult!
Esti pamant!
Sunt necuvant.
Daruiesc din prea plinul meu si ma doare neprimirea darului…
Deci e o daruire conditionata?
E o nevoie de recompansa?
De incarcare cu energie?
Prostii..viata a trecut la alta clipa…LooK!

2 comentarii:

Dan Gheorghe spunea...

foarte interesant blogul tau. ma bucur ca l-am descoperit!

CoraSand spunea...

ma bucur ca ai intrat....voi posta tot ceea ce ma bantuie...PoeVie si mai nou proza....esti binevenit in inima mea de om ispitit si limitat de cuvant....
corasand