Scriu si traiesc PoeVie!

miercuri, 8 aprilie 2009

Casa Poetcu din nou gazda pentru Cora Sand Haideti cu mine pe www.radiolynx.ro de la 22 la 24


Vanda e o vrajitoare buna. Numai ea stie cum face si cum ademeneste lumea, dar m/a momit in casa ei cu gust de cozonaci calzi si oameni tineri si vii.
Vom citi ce a mai scris Cora Sand. O sa vreau sa o las pe gazda mai mult....De la altcineva parca suna altfel versurile...parca apar alte sensuri....alte sugestii...O fi de la spatiile dintre cuvinte si de la respiratia celuilalt despre care eu scriam undeva ca este unica? oare lasa amprenta?.. Oare se schimba ceva de la ritmul inimii celuilalt?
Ideea e ca sunt la fel de spontana ca in viata si nu pot sa imi pregatesc "lectiile" Lenesa ca orice copil talentat, ma bazez iar si iara pe improvizatie. De data asta sper sa nu ma mai impresioneze ceva pana la lacrimi...Sau, de ce nu?
Chiar nu conteaza daca dau bine sau nu pe sticla monitorului. In Casa Poetescu nu poti sa nu fii frumos.....pentru ca toti cei care te privesc au toata frumusetea lumii in ochii lor.Si cei mai multi...te privesc cu partea lor deschisa de suflet....
Mi/e dor de energia vibranda a celor sensibili. O sa daruiesc pana o sa raman goala de primavara si o sa ma incarc de atata dor de viata cat incape in muguri.... Adica, o sa fie EU. Multumesc iar vietii ca imi e. Si voua, si voua, ca ma sunteti uneori....

2 comentarii:

LIVIU MARIAN POP spunea...

felicitari. am prins doar cateva minute la sfarsit

CoraSand spunea...

impresionata placut....multumesc