Scriu si traiesc PoeVie!

luni, 31 mai 2010

CODUL FEMA - proiect nou.....

Dezamagirea relationala este o boala a umanitatii!

Nu avem cum sa nu fim dezamagiti in relatie decat neintrand in asa ceva.

Dar e aproape imposibil sa nu o faci, e inuman! Cum sa nu te lasi dus de valul furnicaturilor in stomac, de incretiturile pielii, de poftele dureros de carnale si atat de ametiotare. Cum sa nu simti ca zbori si ca in sfarsit esti apreciat la adevarata valoare…ca pentru cineva ai devenit universul si ca tu poti sa infloresti. Te arunci, te lasi ..te daruiesti si……….si……apoi realizezi ca nu e chiar asa…Tu …te schimbi, el se schimba…fiecare are un gol undeva in el…unul in creier..altul in inima…..


M-am apucat sa citesc nenumarate carti despre femei si barbati, despre cum sa fii fericit in cuplu, despre cum sa iti tratezi sotia sau sa iti mentii sotul, despre originea noastra barbat si femeie, total diferita, unul de pe Marte si celalat de pe Venus,despre atitudine de invins sau invingator , despre a fi bun sau rau , fals sau manipulator, despre femei si barbati ALFA si despre strategii de seductie si coduri AVEN. O multime de carti…logice, variate,emotionale, interesante, comerciale, riguroase.

Dar evident ca viata nu se traieste in carti si nu se rezuma la teorie. Asa ca…am decis sa ies in strada…..sa MA CUNOSC si SA CUNOSC , pe teren , tot ceea ce tine de tipologie, atractie , legatura, comportament, dorinta,respingere , experimentand si consemnand.

Sunt cunoscuta ca scriitoare de poezie, eseu, proza poetica, inial imi propusesem un scop “voalat” sa scriu o carte de fictiune despre un gigolo si experientele lui , tocmai pentru a invata de la acesta tehnici si metode de seductie si de psihologie feminina, metode si tehnici de atractie masculine, psihologie si abordare masculine, chiar am conversat cateva nopti on line cu unul , dar era un fel de cunoastere indirecta neverificabila ca autenticitate si nu putea fi material bun pentru un manual. Probabil ca daca voi continua ideea va iesi o carte comerciala interesanta. Am ales apoi varianta de a scrie o carte , tot fictiune , despre o femeie in floarea varstei, care decide sa se faca “Curtezana” tocmai pentru a-si testa puterea reala asupra barbatilor, invatand retete de seductie feminina si eficienta in obtinerea scopurilor.Dar una e fantezia , unde pot fi oricine …simultan si femeia si barbatul care imi da replicile si alta e realitatea.

Am decis sa joc eu roluri, rol de femeie fatala, de femeie neajutorata, de femeie copil, de femeie vampa, de intangibila, de usuratica, de prostuta, de dominatoare etc.tote aceste roluri fiind in functie de “interlocutor”, de a ma plia pe “barbatul- obiectivul” cu care intram in contact si de a-I intuit nivelul asteptarilor, tipul de personalitate, pentru a gasi reteta FEMEII PERFECTE, pe care am numit-o FEMA

Pentru ca Femeia Perfecta exista !

Ea este in mintea barbatului la fel de vie cum este si BARBATUL PERFECT in mintea oricarei Femeii.

Mi-am stabilit marjele si limitele,pentru a nu ma cobora prea mult sub valorile personale si a nu face prea multe compromisuri, am evaluat riscurile si parametrii si am decis ca merita sa experimentez , ca asa voi ajunge sa cunosc laturi si labirinturi din mine si ca, daca voi ajunge la niste concluzii , le voi impartasii celor ce nu au curajul sa se expuna direct.

Am invatat sa evit situatii limita si sa manipulez creierul masculin.


Cartea e scrisa evident din perspective FEMININA si SE ADRESEAZA FEMEILOR .

Oricum FEMEILE sunt cele mai preocupate de dezvoltare personala , sunt mai RECEPTIVE si mult, dar mult mai COMPLEXE. Dar au o problema….nu sunt constinte de complexitatea lor si amesteca lumile, lumea emotiilor cu lumea gandurilor, lumea hormonilor cu lumea emotiiloe etc.

Si nu o spun de dragul cititoarelor, ci pur si simplu din analiza.

Pot preciza ca e o carte destinata FEMEILOR PUTERNICE, desi aceasta alaturare de cuvinte este pleonastica, pentru ca am constatat pe pielea mea ca FEMEILE au toti asii in maneca… chiar si atunci cand au rochita cu bretelute, sau mai ales atunci.